De Angerse Oldtimerclub  stelt zich ten doel: het bevorderen van het in stand houden, verzamelen en restaureren van automobielen, motorfietsen, tractoren, stationaire motoren,  scooters, bromfietsen, van alle merken, die uit het oogpunt van historische zeldzaamheid van belang zijn te worden bewaard.
Kortom, wij proberen alles te doen wat er van een Oldtimerclub verwacht mag worden, veel kijk plezier op onze website.
Inschrijven voor de snertrit van 16 oktober 2022 is vanaf nu mogelijk zie info
WYSIWYG Web Builder

Angerse Oldtimer info
Elk lid kan leesvoer invoeren. Azel dus niet wanneer u iets leuks heeft om te delen.
Alles is welkom ook foto,s, voor 1 december opsturen naar Yvonne van Hoorn.
vanhoornyvonne@gmail.com

Ook dit jaar doet de Angerse Oldtimer Club weer mee aan de Rabo Clubsupport aktie. Het doel van deze aktie is het financieel ondersteunen van de Angerse Oldtimer Club.

Hoe werkt het?
Vanaf 5 september t/m 27 september kun je als lid van de Rabobank jouw stem op de Angerse Oldtimer Club uitbrengen. Elke stem levert ons een bedragje op. Hoe meer stemmen, hoe meer geld. Je stem kun je via de  Rabo App of Rabo Online Bankieren uitbrengen.

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Ga voor meer informatie naar: HYPERLINK "http://www.rabo-clubsupport.nl" www.rabo-clubsupport.nl
info snertrit